ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ "H ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ" | ΠΑΙΔΙΚΟΣ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - Οδός Ελευθερίας, Αγ. Κων/νος Αγρίνιο 30027 - 26410.58397
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ "H ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ" | ΠΑΙΔΙΚΟΣ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 27 ΑΓΡΙΝΙΟ 30100 - 26410.58397
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ "H ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ" | ΠΑΙΔΙΚΟΣ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 27 ΑΓΡΙΝΙΟ 30100 - 26410.58397
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_non_responsive
 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ποιοί είμαστε

Ο παιδικός σταθμός παιδικό …πανεπιστήμιο “Η Καραμελίτσα” ιδρύθηκε το 1994 στό Αγρίνιο από την Γεωργία Φρόση.
008 (2)Η δημιουργία ενός παιδικού σταθμού που δεν θα παρείχε απλώς φροντίδα και γνώσεις στα παιδιά, αλλά σεβασμό και αγάπη ήταν από την αρχή ο στόχος. Η φιλοσοφία ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος φιλόξενος που να κάνει τα παιδιά όχι μόνο  να αισθάνονται άνετα σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους, αλλά να αγγίζει το παιδικό όνειρο. Με ασταμάτητη δουλειά και κόπο καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια να σταθούμε δίπλα στο κάθε παιδί και να το δούμε σαν άτομο και όχι σαν έναν αριθμό. Η γνώση που παρέχουμε έρχεται αβίαστα, χωρίς πίεση, αλλά μέσα από πολλές και ευχάριστες δραστηριότητες.
Ποιότητα Εκπαίδευσης0%
Φροντίδα0%
Γνώση και Εμπειρία0%
Σεβασμός και Αγάπη0%
Ένας χώρος με πολλά και ποιοτικά παιχνίδια
(γιατί τα παιδιά αξίζουν την ποιότητα)

Το όνομα του σχολείου κρύβει όλη την αλήθεια του.

«Παιδικό Πανεπιστήμιο… η Καραμελίτσα»

Ένας χώρος όπου τα παιδιά έχουν την ελευθερία να κινούνται και να εκφράζονται ελεύθερα, ένας χώρος που δεν εκπαιδεύει “στρατιωτάκια” αλλά ελεύθερους ανθρώπους με άποψη.
Αυτό που καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια είναι οι παιδαγωγοί να στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών και όχι ως αλάθητες αυθεντίες και κριτές. Για μας είναι σημαντικό να λειτουργούμε ως ομάδα δάσκαλοι – παιδιά και γονείς.

Η γνώση και η εμπειρία μέσα από τη γλύκα της παιδικότητας.